O nama

Simex trade se bavi trgovinom kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima sa primenom u industriji i transportu. Poslujući već više od dve decenije na ovom tržištu, Simex trade je postao sigurno mesto za rešavanje problema uležištenja, zaptivanja i podmazivanja, kako u proizvodnji, tako i u održavanju.

Simex trade je kroz višegodišnje iskustvo u radu sa kotrljajućim ležajevima i srodnim proizvodima stvorio direktne kontakte sa najznačajnijim proizvođačima, kao i specijalizovanim trgovcima iz ove oblasti.

Pored renomiranih proizvođača ležaja premijum kvaliteta kao što su Timken, FAG, INA, KOYO, Torrington, NTN, NSK i drugi, u mogućnosti smo da na efikasan način nabavimo i proizvode specijalizovanih proizvođača kao što su Nadella, GMN, Stieber, RHP, Star, EZO, Ringspann, Cooper, THK, Sealmaster, Sferax, Morse, Winkel, Fibro, Fluro, Link belt, Nice, Permaglide, Nippon bearings, Igus, IKO, Steinel, GRW, Asahi, IDC, McGill, New departure, MRC, Gates, Desch i mnogih drugih.

Preuzimanje brošure (PDF) SIMEX TRADE.

Simex trade je ovlašćeni distributer renomiranog svetskog proizvođača kotrljajućih ležaja, kompanije SKF. SKF je sinonim kvaliteta u domenu kotrljajućih ležaja i ležajnih jedinica, proizvoda za prenos snage, podmazivanje, mehatronike, zaptivki i instrumenata i alata u ovoj oblasti. Simex trade je SKF linearni partner, sa velikim iskustvom u snabdevanju korisnika linearnim sistemima, okruglim i profiisanim vođicama i odgovarajućim linearnim ležajevima. Detaljni pregled SKF proizvoda je na Internet adresi: www.skf.com.

Simex trade je ovlašćeni distributer i premium partner kompanije Loctite, vodećeg proizvođača industrijskih lepkova, zaptivnih masa i materijala za tretman površina. Loctite proizvodi imaju široku primenu u održavanju mašina i opreme. Detaljni pregled Loctite proizvoda možete naći na Internet adresi: www.loctite.rs.