Simex tim

Naš iskusni tim spreman je da vam pruži savete vezane za probleme uležištenja, montaže i demontaže, podmazivanja i odgovori na vaša pitanja i zahteve. U najvećem broju slučajeva u mogućnosti smo da vam potrebne proizvode isporučimo odmah - sa lagera u Beogradu, a za proizvode koje nemamo na lageru standardan rok isporuke je 10-15 dana. Pružamo vam potpunu podršku počev od procene, testiranja do implementacije rešenja, kako bi se pronašlo pravo rešenje za Vaše potrebe.

 

VLADIMIR MIŠKOVIĆ

Diplomirani inženjer mašinstva, vlasnik i direktor preduzeća Simex trade. Dugogodišnje iskustvo u oblasti rada sa ležajevima omogućava mu da se, pored dnevnih rukovodećih poslova, uključuje u rešavanje najsloženijih tehničkih problema naših kupaca.


e-mail: vladimirsimex@eunet.rs
mobilni telefon: 063/200-457

 

VOJISLAV NESTOROVIĆ

Inženjer elektrotehnike, izvršni direktor. Pored odgovornosti u organizaciji rada firme, posebno je zadužen za komercijano poslovanje - nabavku i prodaju. Zahvaljujući dvadesetogodišnjem iskustvu u nabavci, uspešno rešava nabavku proizvoda koji se retko pojavljuju na tržištu.


e-mail: nestorsimex@eunet.rs
mobilni telefon: 063/272-945

 

LJUBIŠA ĐURIĆ

Mašinski tehničar, tehnički saradnik i referent prodaje. U preduzeću je zadužen, pored ostalog, za kontakte sa krajnjim korisnicima, rešavanje tehničkih problema kupaca kako u oblasti uležištenja tako i u primeni Loctite proizvoda.


e-mail: ljubasimex@eunet.rs
mobilni telefon: 063/214-011

 

SVETLANA VUJNOVIĆ

Poslovni sekretar i referent prodaje. Pored poslova dnevne prodaje, posebno je zadužena za kontakte sa poslovnim bankama, naplatu potraživanja i plaćanje dobavljačima.


e-mail: cecasimex@eunet.rs

 

IGOR FERŠIŠI

Mašinski inženjer, referent prodaje. U preduzeću je posebno zadužen, pored ostalog, za pripremu i praćenje uvoza i izvoza, i prodaju Loctite proizvoda.


e-mail: igorsimex@eunet.rs
mobilni telefon: 063/272-039

 

MILUTIN PEJANOVIĆ

Diplomirani ekonomista, referent prodaje. Kao najmlađi član tima posebno je zadužen za kontakte i posete kupcima. Uključen je u poslove nabavke, pripreme tenderskih ponuda, kao i prodaju Loctite proizvoda.


e-mail: milutinsimex@eunet.rs
mobilni telefon: 069/19-77-186

 

MIODRAG TODOROVIĆ

Šef magacina. Vodi računa o pravovremenim isporukama kupcima, kao i o propisnom skladištenju svih proizvoda iz našeg prodajnog asortimana. Posebno je zadužen za kvantitativnu i kvalitativnu kontrolu svih proizvoda koji ulaze u magacin.


telefon: 011/3559-409
mobilni telefon: 063/272-038

 

NEBOJŠA RADAK

Vodi prodavnicu Simex trade u Kučevu. Posebno je zadužen za kompenzacione poslove. Zahvaljujući saradnji sa proizvođačima poljomehanizacije, obezbeđuje rezervne delove za traktore, motokultivatore i priključne mašine.


telefon: 012/850-450